Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

İnceleme VEED Captions Uygulaması Hakkında

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Tevfik
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, bugün sizlere aktif olarak kullandığım veed captions uygulaması hakkında detaylı bilgiler vereceğim. Sosyal medya işi ile uğraşanlar için muhteşem bir uygulama, ben uygulamayı ücretli kullanıyorum. Bir hafta deneme sürümünden faydalanabilirsiniz dilerseniz.

Veed Captions içerisinde neler yapabilirsin?
  • Örneğin bir video indirdin Youtube üzerinden ve video dikdörtgen olarak duruyor. Bu videoyu Reels video hâline de getirebilirsin, kare hâline de getirebilirsin.
  • Videoyu yükledikten sonra otomatik altyazı oluşturabiliyor. Veed captions içerisine yapay zekayı harika entegre etmişler, neredeyse kusursuz bir biçimde altyazıları çeviriyor.
  • Bu arada ingilizce olan videoları Türkçe altyazıya da çeviriyor, film/dizi veya motivasyon sayfaları için muhteşem bir yenilik.
  • İçerisinde çok fazla yazı şekli ve fontu mevcut, eminim hoşunuza gidecek çok fazla altyazı seçeneği ile karşılacaksınız.
  • Yüklediğiniz videonun arka plan sesini kısabilir, konuşmaları daha öne çıkartabilirsiniz. Veed uygulamasında bu özelliğide seviyorum.
  • Yine yüklediğiniz videonun istediğiniz bölümüne zoom yapabiliyorsunuz.
Uygulamadan çok memnun kalıyorum, bu yüzden bir yıllık üyelik satın aldım. Ortalama fiyatı 1000 lira civarındaydı. Peki bu uygulama bana ne gibi yarar sağlayacak derseniz? Sosyal medya hesaplarınızda videoları özgünleştirip kendi markanızı yaratarak (instagram, tiktok, youtube, facebook) yükleyebilirsiniz. Bu sayede keşfet ve ana sayfada yer alan tavsiye bölümlerinde çok rahat yer alırsınız.

Uygulama ile aklınıza takılan herhangi bir soru var ise lütfen mesaj olarak belirtiniz. Herhangi bir reklam değildir, sadece memnun kaldığım bir uygulamayı Teknoloji Forum ailesi ile paylaşmak istedim.

Uygulamayı Apple üzerinden indirmek isterseniz link aşağıda yer almaktadır. Uygulamanın android versiyonunu bulamadım, muhtemelen yok.

Video Captions indir: https://apps.apple.com/us/app/veed-captions-for-videos/id1634439688

veed-captions.png

Herhangi bir yapay zekaya ihtiyaç duymadan düşüncelerinizi aktarmanız bayağı iyi olmuş @Tevfik emeğine sağlık

Konuyu Kimler Okuyor

Geri