Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

W11 güncelleme sonrası görev çubuğu simgeleri yok oldu

Attilas

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 0
@Attilas
Merhaba,

Sadece nvidia sürücüsünü güncelledim, windows güncellemesini yükledim:

(KB5048162)​

(KB5048162)

Anlam veremediğim şekilde alt çubuktaki simgeler görünmüyor.
Nelerin açık olduğunu göremiyorum. Bu güncelleme ile aynı sorunları yaşayan oldu mu?
Nasıl fixleyebilirim?

bdBLiOfLoX.png

Merhaba,

Sadece nvidia sürücüsünü güncelledim, windows güncellemesini yükledim:

(KB5048162)​

(KB5048162)

Anlam veremediğim şekilde alt çubuktaki simgeler görünmüyor.
Nelerin açık olduğunu göremiyorum. Bu güncelleme ile aynı sorunları yaşayan oldu mu?
Nasıl fixleyebilirim?

Ekli dosyayı görüntüle 861

Ayarlar uygulamasını açmak için Windows tuşu + I'ye basın. Kişiselleştirme sekmesine geçin ve Görev Çubuğu seçeneğine tıklayın. Görev çubuğu davranışları'nı genişletin ve 'Görev çubuğunu otomatik olarak gizle' yazan kutunun işaretini kaldırın.

Ayarlar uygulamasını açmak için Windows tuşu + I'ye basın. Kişiselleştirme sekmesine geçin ve Görev Çubuğu seçeneğine tıklayın. Görev çubuğu davranışları'nı genişletin ve 'Görev çubuğunu otomatik olarak gizle' yazan kutunun işaretini kaldırın.
O ayar da normal.
CMD dahi giremiyorum, gezgini yeniden başlatıyorum o da olmuyor.
Sanırım teknik farklı bir konu var.

O ayar da normal.
CMD dahi giremiyorum, gezgini yeniden başlatıyorum o da olmuyor.
Sanırım teknik farklı bir konu var.

Ooooo evet hocam CMD bile giremiyorsan enteresanmış. O beni aşar vallahi. İnternete danıştın mı? Win 11 CMD girmiyor falan diye?

CMD erişimi yoksa eğer windows + r basın ardından cmd yazıp entera tıklayın. Muhtemelen bu şekilde çalıştıracaktır. Eğer olmazsa başlat menüsüne gelip windows'a bastığınızda da yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.

Bu arada bilgisayarın düzenine hayran kaldım, her şey kitap gibi duruyor.

Ekli dosyalar

• ddfd.pdf
    253.7 KB · Görüntüleme: 4
Teknik bilgi konusunda @Ufuk abi daha çok yardımcı olacaktır.

Davet edeyim, bir baksın hocam

CMD erişimi yoksa eğer windows + r basın ardından cmd yazıp entera tıklayın. Muhtemelen bu şekilde çalıştıracaktır. Eğer olmazsa başlat menüsüne gelip windows'a bastığınızda da yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.

Bu arada bilgisayarın düzenine hayran kaldım, her şey kitap gibi duruyor.
Windows+r ve tümü çalışmıyor.
Windows 11 manager, windows repair free, DISM_And_SFC ne denediysem olmadı.
Düzen hastasıyım, karışıklığa tahammülüm yok.

Son düzenleme:
Windows + r tuşuna basıp mrt komutu ile çalıştırıp bilgisayarı taratır mısınız? Sistem dosyaları bozulmuşta olabilir. Windows üzerinden Terminal'i yönetici olarak çalıştırdınız değil mi? O gözden kaçmasın hocam? Normal çalıştırdığınız vakit açılmıyor çünkü. sfc / scannow etkili olur orada bayağı.

Windows + r tuşuna basıp mrt komutu ile çalıştırıp bilgisayarı taratır mısınız? Sistem dosyaları bozulmuşta olabilir. Windows üzerinden Terminal'i yönetici olarak çalıştırdınız değil mi? O gözden kaçmasın hocam? Normal çalıştırdığınız vakit açılmıyor çünkü. sfc / scannow etkili olur orada bayağı.
dism.pngmrt.pngsfc - SCANNOW.png

Konuyu Kimler Okuyor

Geri