Merhaba,
Sadece nvidia sürücüsünü güncelledim, windows güncellemesini yükledim:
(KB5048162)
(KB5048162)
Anlam veremediğim şekilde alt çubuktaki simgeler görünmüyor.
Nelerin açık olduğunu göremiyorum. Bu güncelleme ile aynı sorunları yaşayan oldu mu?
Nasıl fixleyebilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 861
O ayar da normal.Ayarlar uygulamasını açmak için Windows tuşu + I'ye basın. Kişiselleştirme sekmesine geçin ve Görev Çubuğu seçeneğine tıklayın. Görev çubuğu davranışları'nı genişletin ve 'Görev çubuğunu otomatik olarak gizle' yazan kutunun işaretini kaldırın.
O ayar da normal.
CMD dahi giremiyorum, gezgini yeniden başlatıyorum o da olmuyor.
Sanırım teknik farklı bir konu var.
Windows+r ve tümü çalışmıyor.CMD erişimi yoksa eğer windows + r basın ardından cmd yazıp entera tıklayın. Muhtemelen bu şekilde çalıştıracaktır. Eğer olmazsa başlat menüsüne gelip windows'a bastığınızda da yönetici olarak çalıştırabilirsiniz.
Bu arada bilgisayarın düzenine hayran kaldım, her şey kitap gibi duruyor.
Nasıl dilerseniz hocam. Teşekkürler.
Sonucu paylaşacağım, bitirsin bakalım.
Tamamdır hocam, merak ediyorum umarım herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.Sonucu paylaşacağım, bitirsin bakalım.
Bu sonuç tatmin edici oldu. Fakat daha detaylı windows yazılımı için Ufuk abi daha tecrübeli, ben genel de web kısmındayım açıkçası.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.