Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Şikayet WordPress.com Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum!

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, o kadar sinirliyim ki; yanlış bir cümle kurabilirim diye endişeleniyorum yalan yok.

Bir yazılımcılar platformunda domain açık artırması başladım, ihale bir kullanıcıya kaldı ve sabah 09:00'dan 14:00'a kadar iç transferi gerçekleştirmeye çalışıyoruz, hâlen başaramadık. Kullanıcı mailini gerekli transfer alanlarına girdim, hatta Wordpress.com içerisinde site kurdum yöneticilik de verdim. Gel gelelim domain bir türlü karşıya geçmedi hâlen.

Mail gelmiyor, sitenin yavaşlığından hiç söz etmiyorum zaten; maalesef haddinden fazla dandik bir site. İnsanı WordPress işinden de soğutur bu sistem, kesinlikle tavsiye etmiyorum bu firmayı. Eğer yanlışlıkla domain vs. kayıt ederseniz, satışını gerçekleştirdiğiniz zaman bayağı sorun yaşayacaksınız.

Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, o kadar sinirliyim ki; yanlış bir cümle kurabilirim diye endişeleniyorum yalan yok.

Bir yazılımcılar platformunda domain açık artırması başladım, ihale bir kullanıcıya kaldı ve sabah 09:00'dan 14:00'a kadar iç transferi gerçekleştirmeye çalışıyoruz, hâlen başaramadık. Kullanıcı mailini gerekli transfer alanlarına girdim, hatta Wordpress.com içerisinde site kurdum yöneticilik de verdim. Gel gelelim domain bir türlü karşıya geçmedi hâlen.

Mail gelmiyor, sitenin yavaşlığından hiç söz etmiyorum zaten; maalesef haddinden fazla dandik bir site. İnsanı WordPress işinden de soğutur bu sistem, kesinlikle tavsiye etmiyorum bu firmayı. Eğer yanlışlıkla domain vs. kayıt ederseniz, satışını gerçekleştirdiğiniz zaman bayağı sorun yaşayacaksınız.

Cidden çok kötü bir sıkıntı, hem kendi açımızdan hem karşı açıdan. Firmanın bu soruna kesinlikle çözüm üretmesi gerekmektedir.

Cidden çok kötü bir sıkıntı, hem kendi açımızdan hem karşı açıdan. Firmanın bu soruna kesinlikle çözüm üretmesi gerekmektedir.
Firmanın şu an internet sitesi açılırsa ekstra olarak denediğime onay vereceğim.

Wordpress kurup yöneticilik verdiyseniz, direkt aktar üzerinden gönderim sağladıysanız ve bunlara rağmen hâlen olmuyorsa. Wordpress admin paneline girip ayarlar sekmesi altında genel bölümüne tıklayarak ekstra bir devir işlemi daha gerçekleştirebilirsiniz. 2004 yılından bu zamana kadar domain, website yönetimi vs. uğraşırım bu kadar saçma bir firma görmedim.

Büyük geçmiş olsun @Tevfik hocam. Ben o yüzden genelde domainlerimi bir iki firmadan alıyorum ve onların panelinde tutuyorum fiyat olarak belki diğer seçenekler dönem dönem daha avantajlı gibi gözüküyor ama sonunda böyle sorunlar yaşamak muhtemel.

Büyük geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim @AliTasc1 ciddi anlamda bugün gerildim, fakat sonunda hallettik. Devir edeceğim insanlar çok büyük sabıra sahipler, hocam sizi de yoruyoruz lütfen kusura bakmayın vs. diyorlar fakat ben domain aktarılmadıkça insanlara mahçup oluyorum.

Sizin de dediğiniz gibi bir yerde olacak, oradan devam edilecek.

Çok teşekkür ederim @AliTasc1 ciddi anlamda bugün gerildim, fakat sonunda hallettik. Devir edeceğim insanlar çok büyük sabıra sahipler, hocam sizi de yoruyoruz lütfen kusura bakmayın vs. diyorlar fakat ben domain aktarılmadıkça insanlara mahçup oluyorum.

Sizin de dediğiniz gibi bir yerde olacak, oradan devam edilecek.
İşin kötü tarafı domain işi suistimal edilmeye de müsait. Desteğe yazarsın, ilgi alaka beklersin bir bakmışsın hesabın kapanmış. Artık eskiye nazaran bu ihtimaller çok düşük olsa da hala olmayacağının garantisi yok.

3 kuruş fazla olsun sorunsuz olsun :)

Kesinlikle, bu konuda hemfikirim @AliTasc1 fakat Google Domains kapanacakmış söylemleri başladığında Wordpress.com bir atak yapıp, bize aktaranlara bir yıl hediye vereceğiz dedi. Portföyümü azaltmıştım, 100'e yakın domain için 1 yıl uzatılması oldukça güzel geliyordu kulağa.

Gel gelelim domainleri satışa çıkartıp, devir işleminde problemler yaşayana kadar. Sitenin açılmaması başlıca bir sorun, o kadar ağır hareket ediyor ki devamlı yeniliyorsun sayfayı ve bu insanın sabrını zorluyor maalesef. Bugün de artık canım o kadar sıkıldıki tutup Teknoloji Forum'a konu açayım dedim.

İyi yapmışsın, içini döktün işte fena mı oldu :) Umarım bir daha yaşamazsın böyle bir sorun @Tevfik

İyi yapmışsın, içini döktün işte fena mı oldu :) Umarım bir daha yaşamazsın böyle bir sorun @Tevfik
Umarım yaşanmaz, siteleri açıldığında işlem yapabilirim artık; birçok yerden yetki verdiğimiz zaman karşıdaki kişinin paneline düşüyor :)

WordPress Kaynakları Tüketen ve Bazen çok ama çok sinir bozan bir oluşum benim gözümde. MyBB den WordPress ve VB5 e geçmiştim ikisini entegre etmiştim eklenti ile zamanla Forum kısmı gayet yoğunluk gösterdi ama WordPress den dolayı aşırı yük binmeye başladı sunucuya, Tema paralı olarak aldığım temaydı neyse Sunucu güncellendi sorun çözüldü derken 2-3 gün sonra yine aynı. Çareyi WordPress silerek düzelttim. Sonra canım sıkıldı 1yıl Herseyi silip ara verdim web hayatına emekler vs çöp oldu. Şimdilerde kafam sakin sakin ilerliyorum 2016-2024 😁

WordPress Kaynakları Tüketen ve Bazen çok ama çok sinir bozan bir oluşum benim gözümde. MyBB den WordPress ve VB5 e geçmiştim ikisini entegre etmiştim eklenti ile zamanla Forum kısmı gayet yoğunluk gösterdi ama WordPress den dolayı aşırı yük binmeye başladı sunucuya, Tema paralı olarak aldığım temaydı neyse Sunucu güncellendi sorun çözüldü derken 2-3 gün sonra yine aynı. Çareyi WordPress silerek düzelttim. Sonra canım sıkıldı 1yıl Herseyi silip ara verdim web hayatına emekler vs çöp oldu. Şimdilerde kafam sakin sakin ilerliyorum 2016-2024 😁
WordPress çok uzun yıllar kullandım, bir zamanlar ana sayfaya index atılması kolay oluyor diye kullanmadım; soğumuştum.

Wordpress.com ise bambaşka bir seviye, insanı bu camiadan soğutuyor. Eğer alan adınız olsaydı wordpress.com içerisinde muhtemelen 20-30 yıl ara verirdiniz. O derece sinir ediyor. Açılmıyor, açılsa dâhi işlem yapılmıyor; bir domain transferi diğer firmalarda maksimum 5 dakika ise wordpress içerisinde tüm günü buluyor. Umarım bu durumu en kısa zaman içerisinde düzeltirler.

Ben 2006 dan bu yana hozzt.com ile çalışıyorum çokta memnunum 🙂 diğer firmalar eline su dökemez o kadar diyorum valla 🙂

Ben 2006 dan bu yana hozzt.com ile çalışıyorum çokta memnunum 🙂 diğer firmalar eline su dökemez o kadar diyorum valla 🙂
Doğrudur, eğer memnum kalıyorsanız bu çok güzel ve en önemlisi bu diyebilirim. Türkiye’de şu an birçok firma sorun çıkartmıyor, 2004 yılında kurdum ben de ilk internet sitemi ne kadar kopmalar yaşardık :) o zamandan bu vakte kadar aynı yerde kaldıysanız kesinlikle size en az iki yıllık limitsiz sunucu hediye etmeleri lazım :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri