Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber X, 140 ülkede birinci uygulama oldu

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Elon Musk'ın X'i satın almasından sonra çok çalkantılı dönemleri oldu. Fakat şu anda 140 ülkede en fazla tercih edilen uygulama olmuş durumda.

Elon Musk bu duruma; "Bu platform, Dünya üzerindeki açık ara en büyük haber kaynağı" açıklamasında bulundu.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ben uygulamayı kaldırmıştım, uygulamada filtrelemeler yapıyorum yinede karşıma çıkıyordu. Bir de çok sinirlenip geriliyorum, dedim burası bana iyi gelmeyecek :)

Ben uygulamayı kaldırmıştım, uygulamada filtrelemeler yapıyorum yinede karşıma çıkıyordu. Bir de çok sinirlenip geriliyorum, dedim burası bana iyi gelmeyecek :)

Türkiye'de ne var ne yok bu uygulamadan haberim oluyor ne yazık ki...

Türkiye'de ne var ne yok bu uygulamadan haberim oluyor ne yazık ki...
Benim de öyle ama sana daha önce söylemiştim, kafaya çok takıyorum. Sokak hayvanı görüyorum, işkence yapmışlar diyelim o gün ben hayatta uyuyamam.

Ben sadece reklam engellemek için giriyorum. Bazende okumak için

@Graveworm İstihbarat noktasında çok iyi bir seçenek. Fakat xAİ özgür mü gerçekten bir onu denemedim?
Twitter içinde birçok gönderiye maruz kalmadan istediğimiz cevabı alabiliyor muyuz? Osman, mehmet, hüsamettin her neyse, bugün ne saçmaladı desem önüme alıntılarla koyuyor mu?

@Graveworm İstihbarat noktasında çok iyi bir seçenek. Fakat xAİ özgür mü gerçekten bir onu denemedim?
Twitter içinde birçok gönderiye maruz kalmadan istediğimiz cevabı alabiliyor muyuz? Osman, mehmet, hüsamettin her neyse, bugün ne saçmaladı desem önüme alıntılarla koyuyor mu?

Hocam xAI olayını ilk kez senden duydum. 🤭

Konuyu Kimler Okuyor

Geri