Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Yapay Zeka ile Şarkı Yapma Nasıl Oluyor?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, bugün sosyal ağlarda paylaşmak için bir video hazırladım ve bu videoyu ve metni sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yapay zeka ile kendi şarkını yaratmaya hazır mısın? Pop, rap, rock, metal, arabesk, fantezi veya sanat müziği neyi isterseniz?

Suno ai ile tanışmaya ne dersin? Suno ai içerisinde kendi şarkını yapay zeka ile hazırlayıp sadece sana özel parçalar ortaya çıkartabilirsin.

Nasıl mı? Size bu bilgileri Teknoloji Forum olarak sağlamaktayız.

Öncelikle suno.com internet sitesine giriş yapıyorsunuz. Girişlerinizi Discord, Google veya Microsoft hesabınız ile yapabilirsiniz.

Giriş işlemini gerçekleştirdikten sonra sol menüde yer alan Yaratma sekmesine tıklayın. Ardından şarkı açıklaması kısmına tıklayarak şarkı sözlerinizi ekleyebilirsiniz. Şarkı sözlerinizi chatgpt veya gemini gibi yapay zeka servislerine yazdırabilirsiniz.

Şarkınızın türünü ve hangi versiyonda şarkı söylemeniz gerektiğini seçebilirsiniz.

Ardından şarkınızı yaratabilirsiniz. Bu tarz bilgilerin devamı için Teknoloji Forumu takip etmeyi unutmayın.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ben korkmaya başlıyorum günden güne bu yapay zekadan çok büyük zarar verebileceğini düşünüyorum artık insanlara bunu da mı yapıyor yok artık diyorum her seferinde bu site piyasayı bitirir bu arada

Ben korkmaya başlıyorum günden güne bu yapay zekadan çok büyük zarar verebileceğini düşünüyorum artık insanlara bunu da mı yapıyor yok artık diyorum her seferinde bu site piyasayı bitirir bu arada
Açıkçası ben de bu durumdan faydalanmak istiyorum desem yeridir. Kontrol edilebildiği sürece teknoloji her dönemin nirvanasıdır.

Bundan 3-4 sene sonra insan hayatı için çok daha kötü olacak. Istihdam edilen çoğu sektöre yapay zeka yerleşmiş olacak malesef.

Bundan 3-4 sene sonra insan hayatı için çok daha kötü olacak. Istihdam edilen çoğu sektöre yapay zeka yerleşmiş olacak malesef.
Yazdıklarınızı üzülerek sonuna kadar katılıyorum ilerleyen zamanlarda yapay zeka çok fazla insanı işsiz bırakacak

Yazdıklarınızı üzülerek sonuna kadar katılıyorum ilerleyen zamanlarda yapay zeka çok fazla insanı işsiz bırakacak
Evet maalesef ki zaten şimdilerde makinelesme ve yapay zeka yüzünden bir çok kişi issiz kaldı.
Ben hobi olarak Grafik Tasarım işleri yapıyordum o bile bitti neredeyse 🙂 bionluk da millet isyanlarda 😁

Evet maalesef ki zaten şimdilerde makinelesme ve yapay zeka yüzünden bir çok kişi issiz kaldı.
Ben hobi olarak Grafik Tasarım işleri yapıyordum o bile bitti neredeyse 🙂 bionluk da millet isyanlarda 😁
Grafik tasarım işlemleri nasıl yapılıyor yapay zeka ile tarif edebilir misiniz hocam :)

Grafik tasarım işlemleri nasıl yapılıyor yapay zeka ile tarif edebilir misiniz hocam :)
YouTube da ve Instagram da bir sürü içerik var hocam bunla ilgili. Adobe bile artık uygulamalarına yapay zeka desteği katarak tasarımlar ortaya çıkarıyor.
- Siz yazıyorsunuz o yapıyor mantık bu şekilde 😁

Konuyu Kimler Okuyor

Geri