Web Analytics
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Yaşadığın Şehiri 3 Kelime ile Anlatır Mısın?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, birbirimizi daha iyi tanımak adına böyle bir konu açıyorum. Site içerisinde birbirimizi tanımak, samimiyet kurmak çok önemli.

Geçmiş yıllarda bu tarz forum oyunları olurdu genel forum sitelerinde, benim de aklıma böyle bir şey geldi. Ziyaretçilerimiz görür ve onlarda şehirlerini 3 kelime ile tanıtmak isterler belki :) her neyse ben başlayayım.

Pastırma
Sucuk
Mantı

Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, birbirimizi daha iyi tanımak adına böyle bir konu açıyorum. Site içerisinde birbirimizi tanımak, samimiyet kurmak çok önemli.

Geçmiş yıllarda bu tarz forum oyunları olurdu genel forum sitelerinde, benim de aklıma böyle bir şey geldi. Ziyaretçilerimiz görür ve onlarda şehirlerini 3 kelime ile tanıtmak isterler belki :) her neyse ben başlayayım.

Pastırma
Sucuk
Mantı

Hocam seninki çok zormuş ya. Acaba neresi? :D:D

Amasra
İnkum
Balık.

Bende 3 kelimeyle anlatayım anlayacak mısınız profilime bakmadan :D

Kelle paça
Kabak tatlısı (bayılırım)
Kaplıcaları

Ayaz
Avm
Memur

Ankara? AVM'den başka bir şey yok şehirde ahahahhahahah
Aynen öyle 🤣

Şu borç bitsin zamanla taşınmayı düşünüyorum ankaradan beni bağlayan hiçbir şey yok, kız arkadaşımla Allahın izniyle bir araya gelince taşınacam ankaradan

Aynen öyle 🤣

Şu borç bitsin zamanla taşınmayı düşünüyorum ankaradan beni bağlayan hiçbir şey yok, kız arkadaşımla Allahın izniyle bir araya gelince taşınacam ankaradan

Bartın'a beklerim. 🤣

İçanadolu'nun incisi Kayseri'ye de bekleriz hocam :D

• Simit
  • Çikolata
  • Sıcaklık (İnsan)

Samsun 😌
Psikopatlarıyla da ünlüdür.
Evet hocam Samsun haberleri ile sık sık karşılaşıyoruz. Aslında üzücü bir yerde de keşke bu tarz anılmasa. İnsanları gerçekten sıcak kanlı mı genel olarak?

Evet hocam Samsun haberleri ile sık sık karşılaşıyoruz. Aslında üzücü bir yerde de keşke bu tarz anılmasa. İnsanları gerçekten sıcak kanlı mı genel olarak?
Genel olarak öyle diyebilirim, evet.
Ben kendi insanımdan sıkıldım o ayrı tabii ki :)

Genel olarak öyle diyebilirim, evet.
Ben kendi insanımdan sıkıldım o ayrı tabii ki :)
Birçok insan maalesef kendi şehrinin insanından sıkılıyor bu konuda fazla yorum yapamam, haklı bulurum :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri