Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Yeni evlenecek olan kişilere verilecek kredinin başvuru şartları belli oldu

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 13
@Graveworm
Evet değerli TFC ailesi, BU KONUDA haberi paylaşmıştım. Paylaştıktan belli bir süre sonra da böyle bir bilgiye denk geldim. Yazdığımın arada kaynayacağını bildiğim için yeni konu olarak açmak istedim. Ve bu başvuru koşulları hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
  • 18-29 yaş arasında olmak
  • Taşınmaz sahibi ya da hissedarı olmamak
  • Çiftlerin son 6 aylık gelir toplamı ortalaması ve son aya ait gelirleri toplamı, asgari ücretin 2.3 katından fazla olmamak
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Türkiye'de ikamet etmek
  • Başvuru tarihi itibari ile resmi nikah gününe en az 2 ay en fazla 6 ay kalmış olmak
  • Bakanlığın evlilik öncesi sunacağı eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanmayı taahhüt etmek ve katılmak
  • Bakanlığın evlilik sonrası sunacağı eğitim hizmetlerine 2 yıl içerisinde katılmayı taahhüt etmek
  • Daha önce proje kapsamında krediden faydalanmamış olmak

Evet değerli TFC ailesi, BU KONUDA haberi paylaşmıştım. Paylaştıktan belli bir süre sonra da böyle bir bilgiye denk geldim. Yazdığımın arada kaynayacağını bildiğim için yeni konu olarak açmak istedim. Ve bu başvuru koşulları hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
  • 18-29 yaş arasında olmak
  • Taşınmaz sahibi ya da hissedarı olmamak
  • Çiftlerin son 6 aylık gelir toplamı ortalaması ve son aya ait gelirleri toplamı, asgari ücretin 2.3 katından fazla olmamak
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve Türkiye'de ikamet etmek
  • Başvuru tarihi itibari ile resmi nikah gününe en az 2 ay en fazla 6 ay kalmış olmak
  • Bakanlığın evlilik öncesi sunacağı eğitim ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanmayı taahhüt etmek ve katılmak
  • Bakanlığın evlilik sonrası sunacağı eğitim hizmetlerine 2 yıl içerisinde katılmayı taahhüt etmek
  • Daha önce proje kapsamında krediden faydalanmamış olmak
tam suriyeliler için gibi :D

Zar zor 3'lü set buzdolabı, bulaşık, çamaşır makinası alırız. Oda belki ortalama kalite, ortalama markaları.

Bu zamanda düğün mü yapılır abi. Direkt nikah, şova gerek yok. Düğün falan, borca harca girip evliliğin ömrünü kısaltmaya hiç gerek yok.
:D
Düğünleri ben anlamıyorum, anlam veremiyorum inan. İnsanlar eğlenecek diye Dünya kadar masraf ediliyor. O paraya yurtdışına sevdiğin kadınla tatile çık, mis gibi. Ben hazetmiyorum bu tarz etkinliklerden, sanırım bunun kökeni oyun oynayamamdan kaynaklı :)

Düğünleri ben anlamıyorum, anlam veremiyorum inan. İnsanlar eğlenecek diye Dünya kadar masraf ediliyor. O paraya yurtdışına sevdiğin kadınla tatile çık, mis gibi. Ben hazetmiyorum bu tarz etkinliklerden, sanırım bunun kökeni oyun oynayamamdan kaynaklı :)
sana bir gram yazdım :d

Bu zamanda düğün mü yapılır abi. Direkt nikah, şova gerek yok. Düğün falan, borca harca girip evliliğin ömrünü kısaltmaya hiç gerek yok.
:D

Hocam ileride bunlar düğünü de şart koşar bak görürsün. :D

Hocam ileride bunlar düğünü de şart koşar bak görürsün. :D
Yatak odamıza kadar girecekler reisssssssssssssssssssss :)
İğne deliği kadar da mahremiyet kalmayacak, nefes alamayacak kadar girecekler :)

150.000₺ faizsiz kredi demişte bu para ile bugün hiçbir şey yapılamaz.

1.500.000₺ faizsiz kredi olması lazım, 150.000₺ ne arkadaş

150.000₺ faizsiz kredi demişte bu para ile bugün hiçbir şey yapılamaz.

1.500.000₺ faizsiz kredi olması lazım, 150.000₺ ne arkadaş
Aklıma bu sahne geldi :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Düğüne gerek mi var ki?

Konuyu Kimler Okuyor

Geri