Seni unutsunlar ve ''ne yapmaya çalışıyor'' desinler istersen, hatta belki ''sorgusuz sualsiz'' unutulmak istersen sık sık değiştirebilirsin diye düşünüyorum. İş ciddiyse ve kemik kitlen hariç seni çok kolay unutabilirler. Bu tip kritik hatalara sebep olacağı düşüncesindeyim. Onun yerine ek kanal açmanız daha mantıklı ve aynı hesabın içine açılan ek kanalda olabilir ki ben ayrıca olmasını öneririm. Eğer ki niyet bahsettiğim gibiyse, ciddiyse...Arkadaşlar belli aralıklarla youtube adı değiştirmenin olumsuz bir etkisi var mı? İnsanlar o hesabı bulmakta zorlanır mı yoksa değişen birşey olmaz mı?
Yok başka birşey kardeşim niye değiştiriyorum bende bilmiyorum neyse son kez değiştirip öyle bırakacam, canım çok sıkkınSeni unutsunlar ve ''ne yapmaya çalışıyor'' desinler istersen, hatta belki ''sorgusuz sualsiz'' unutulmak istersen sık sık değiştirebilirsin diye düşünüyorum. İş ciddiyse ve kemik kitlen hariç seni çok kolay unutabilirler. Bu tip kritik hatalara sebep olacağı düşüncesindeyim. Onun yerine ek kanal açmanız daha mantıklı ve aynı hesabın içine açılan ek kanalda olabilir ki ben ayrıca olmasını öneririm. Eğer ki niyet bahsettiğim gibiyse, ciddiyse...
Anladım. O zaman algıladığım konuysa, değiştirmen gereken ne varsa "ben olsam değiştirirdim" diyerek konuyu kapatayım.Yok başka birşey kardeşim niye değiştiriyorum bende bilmiyorum neyse son kez değiştirip öyle bırakacam, canım çok sıkkın![]()
Bilmiyorum kardeşim zaman gösterecekAnladım. O zaman algıladığım konuysa, değiştirmen gereken ne varsa "ben olsam değiştirirdim" diyerek konuyu kapatayım.
Eski kullanıcı adımı tekrar yaparsam düzelir mi herşey pekiYouTube hesap adını değiştirmek, mevcut abonelerine bildirim gitmediği için fark edilmesi zaman alabilir. Ayrıca sık değiştirirsen, izleyicilerin seni tanıması zorlaşabilir. Ama URL aynı kaldığı sürece doğrudan linkle ulaşımda sorun olmaz.
Muhtamelen düzelir.Eski kullanıcı adımı tekrar yaparsam düzelir mi herşey peki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
News Publisher by XenCustomize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.